Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]L96 czy GOL

qV3rt0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w nazwie co jest lepsze?

Zamierzam i tak prędzej czy później kupić gola więc się pytam.

I jeszcze jedno pytanie:Czy gol jest dobry z dodatkami JTiger?

Opublikowano

Głupie pytanie, oczywiście że L96. Od Gola bardziej polecam M24, dobrze się sprawdzi z tymi dodatkami, ale i tak jak kupujesz JT to nie ma sensu brać Gola czy M24.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Już mam JT tylko trochę mi to L96 zbrzydło i chciałem kupić coś innego myślałem żeby dokupić ten zestaw z SKS ale kasy niema ;(

Jedynie gol albo poczekać na kase i sks kupić wraz z zestawem

Opublikowano

Najlepiej graj L96 ;) Możesz sobie dokupić M24 sam myślę nad dokupieniem jej z tymi dodatkami(Posiadam JTigera)

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Po co ci Gol skoro jest pod każdym względem gorszy? Skoro ci zbrzydło to znaczy że nie nadajesz się do agresywnej gry i wolisz kampić. Kup M95.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

l96 jest według mnie najlepszą snajperką taka zabawa z nią jest że masakra tylko trzeba ją opanować jak ci się to uda to będziesz osiągał ogromne staty oczywiście l96 z itiger bo inaczej lipa

Opublikowano

graj tym l96 a jak ci zbrzydła to pograj se saigą z jtigera a jak wbijesz 20 to kup m95 lub wylosuj w daily draw na 4ever.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Może i dziwny, ale pograsz kilka dni i kosisz. Jak nie umiesz go opanować, to żaden z Ciebie snajper. A GOL nie zawsze ubija na heda, jest wolniejszy i ma mniejszą celność. Dmg też.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dobra rozwiązane zostaje przy L96 a jak będą pieniądze to kupuje zestaw z SKS i scattergunem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...